SP-22
Nowy produkt
Preparat do higienicznej antyseptyki rąk w przemyśle spożywczym i gastronomii. Wykazuje właściwości bakteriobójcze i grzybobójcze. Posiada zdolność kumulowania się w naskórku, przez co charakteryzuje się przedłużonym działaniem (ok. 3 h). Niszczy drobnoustroje bytujące w głębszych warstwach skóry, które uwalniają się od rękawic np. podczas zabiegów.
5 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
De-Zal GT PŁYN DO DEZYNFEKCJI RĄK 1l
Preparat do higienicznej antyseptyki rąk w przemyśle spożywczym i gastronomii. Wykazuje właściwości bakteriobójcze i grzybobójcze. Posiada zdolność kumulowania się w naskórku, przez co charakteryzuje się przedłużonym działaniem (ok. 3 h). Niszczy drobnoustroje bytujące w głębszych warstwach skóry, które uwalniają się od rękawic np. podczas zabiegów.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Zastosowania |
---|
Kontakt z żywnością (gastronomia, przemysł spożywczy). |
Metody użycia |
---|
stosować bez rozcieńczania; |
Stosować zgodnie z opisem na etykiecie. |
Pozostawić do wyschnięcia; |
Preparat należy wcierać porcjami w suche dłonie przez 30 sekund – czas ten jest równoznaczny z dwukrotnym powtórzeniem czynności; |
Higieniczna dezynfekcja rąk: 3ml preparatu; |